Август
16 четвъртък

Bass Sea Festival 2018

чт, Август 16, 2018 - сб, Август 18, 2018
Варвара

Описание

Единственият Bass Sea Festival на българското крайбрежие се връща с по-впечатляваща програма. Музика на плажа и на кораб очаква любителите на летните музикални фестивали. За почитателите на дръм енд бейс културата ще гостуват DJ-и от Великобритания и България.

Фестивалът е съвместна инициатива на британския лейбъл Formation Records и на екипа на българското движение за дръм енд бейс музика Hard Music and Sounds United (HMSU). За трета поредна година събитието ще се проведе на един от най-красивите и все още девствени плажове на нашето крайбрежие – Wake-UP Beach във Варвара. Тази година програмата ще е още по-интересна и включва повече от 15 международни участници.

Първият фестивал през 2016 г. постави солидни основи и тази година събитието обещава да се превърне в топ дестинация за ваканция и развлечения на барабани и бас. През последните две години всички гости бяха зашеметени от красотата на дивата крайбрежна природа на България и тази година те се завръщат с още повече от своите приятели.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София