Август
15 четвъртък

Bass Sea Festival 2019

чт, Август 15, 2019 - сб, Август 17, 2019
с. Варвара, Бургас, Бургас

Описание

Единственият Bass Sea Festival на българското крайбрежие ще зарадва своите почитатели и тази година с впечатляваща програма. Музика на плажа и на кораб очаква любителите на летните музикални фестивали. За почитателите на дръм енд бейс културата ще гостуват DJ-и от Великобритания и България.

Фестивалът е съвместна инициатива на британския лейбъл Formation Records и на екипа на българското движение за дръм енд бейс музика Hard Music and Sounds United (HMSU). За четвърта поредна година събитието ще се проведе на един от най-красивите и все още девствени плажове на нашето крайбрежие – Wake-UP Beach във Варвара. Тази година програмата ще е още по-интересна и включва повече от 15 международни участници.

Първият фестивал през 2016 г. постави солидни основи и тази година събитието обещава да се превърне в топ дестинация за ваканция и развлечения на барабани и бас. През последните две години всички гости бяха зашеметени от красотата на дивата крайбрежна природа на България и тази година те се завръщат с още повече от своите приятели.

Програма и участници в BASS SEA FESTIVAL 15-16-17 August 2019
Drum & bass / Jungle holiday on the beach
WAKE UP – VARVARA BEACH BLACK SEA – BULGARIA
-DRUMSOUND & BASSLINE SMITH (UK)
-DJ SS (UK)
-CZA / CAUSE4CONCERN (UK)
-NORTH BASE (UK)
-HIGH ROLL (Bulgaria)
-OGONEK (Bulgaria)
-FAITH (Bulgaria)
-MONOTYPE (Bulgaria)
-BADER (UK)
-QWIRKYKEN (UK)
-DJ SWIFT (UK)
-INTENCITY (UK)
-MC G1 (UK)

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора