HMSU

Bass Sea Festival 2020

202013Чет
/08
15Съб
/08
с. Варвара, Бургас (карта)
ВХОД
БИЛЕТИ

Единственият Bass Sea Festival на българското крайбрежие ще зарадва своите почитатели и тази година с впечатляваща програма. Музика на плажа и на кораб очаква любителите на летните музикални фестивали. За почитателите на дръм енд бейс културата ще гостуват DJ-и от Великобритания и България.

Фестивалът е съвместна инициатива на британския лейбъл Formation Records и на екипа на българското движение за дръм енд бейс музика Hard Music and Sounds United (HMSU). За четвърта поредна година събитието ще се проведе на един от най-красивите и все още девствени плажове на нашето крайбрежие – Wake-UP Beach във Варвара. Тази година програмата ще е още по-интересна и включва повече от 15 международни участници.

Първият фестивал през 2016 г. постави солидни основи и тази година събитието обещава да се превърне в топ дестинация за ваканция и развлечения на барабани и бас. През последните две години всички гости бяха зашеметени от красотата на дивата крайбрежна природа на България и тази година те се завръщат с още повече от своите приятели.

Подобни събития
Разгледайте