Юни
30 сряда

Borovets Adventure Fest, Боровец

ср, Юни 30, 2021 -
писта „Иглика“, Боровец, Самоков

Описание

Боровец изненадва гостите на курорта с неповторим уикенд, наситен с планински приключения за всеки. На него можете да предизвикате себе си, да се насладите на любимите си планински спортове и забавления или да опитате нещо ново. Впуснете се в приключението Adventure Fest Borovets, на който се провеждат незабравими полети с балон, разнообразни байк турове, забавления за деца, състезания за цялото семейство, йога практики, музика и още много лятно настроение по време на Adventure Fest Borovets!

Ако сте от най-запалените ентусиасти на планинското колоездене, по време на Adventure Fest Borovets можете да се включите във вълнуващи уъркшопи, организирани от Borovets Mountain Bike Park. Провеждат се открити уроци, които показват тънкости за всеки един от стиловете каране. Ако сте начинаещ, ще можете да се запознаете с планинското колоездене по време на организирания тур по фамилното трасе в курорта. А ако вече сте напреднал байкър, със солиден опит по трасетата на Borovets Mountain Bike Park ще можете да се пуснете заедно с момчетата по някое от downhill трасетата на парка и да обмените опит с тях. Байк турът на All mountain трасето в неделя е от изживяванията, подходящи както за начинаещи, които търсят леко екстремно предизвикателство, така и за напреднали карачи, които искат да релаксират в неделната сутрин с някое по-леко каране.

С интересни предложения ще се представи и екипът на Borovets Climbing & Mountaineering, включващ талантливи катерачи, които организират уъркшопи на катерачния обект „Водохващането“. Ако скалното катерене винаги Ви е звучало като вълнуващ начин да прекарате свободното си време на открито, то тогава Adventure Fest Borovets е идеалният повод да се впуснете в пленителния свят на този все по-популярен спорт както по света, така и в България. Катерачните обекти в Боровец са напълно подходящи за начинаещи и ще Ви позволят да свикнете с техниките, които ще са Ви необходими за по-предизвикателните скални обекти и върхове в бъдеще.

Ако за Вас йога е не само спорт, а начин на живот, трите безплатни йога практики по време на Adventure Fest Borovets са точно за Вас. Съчетанието на полезните действия на йога и чистия планински въздух са гаранция за пълноценната Ви релаксация и постигане на спокойствие на тялото и духа. А ако искате да проверите възможностите и точността си, ще можете да предизвикате себе си на състезанието по стрелба с лък.

Adventure Fest Borovets е за всички, които обичат планината и планинските приключение, независимо от възраст и опит. За това и най-малките планинари ще могат да се забавляват по време на феста. Много от активностите по време на фестивала са напълно подходящи за деца, а въженият град „Бороландия“ и едноименният детски кът на открито ще приветстват всички мачлугани.

По време на Adventure Fest Borovets Ви очакват бар на открито със свежи летни коктейли, студена бира и много музика.

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати