Юли
22 петък

Broken Balkanz Festival

пт, Юли 22, 2016 - нд, Юли 24, 2016
природен парк „Витоша”, Столична

Описание

Шестнадесетото поредно издание на Broken Balkanz Festival ще се проведе от 22 до 24 юли в природен парк „Витоша”. Той е най-дълго провежданият музикален фестивал на открито в България и е първият drum’n’bass такъв в региона – от 2001г. насам. И тази година купонът ще протече на Стамболова поляна, при хижа „Момина скала”, което отново ще отличи BrokenBalkanz като един от малкото летни фестивали, провеждани на такава планинска височина (1485м.).

Вече 16 години събитието обединява продуценти, диджеи, професионалисти и фенове от различни страни в едно невероятно музикално преживяване под открито небе. Интересът към фестивала постоянно расте, а проявата се радва на нарастваща популярност не само сред българската публика и тази в съседните държави, но и отвъд Балканите.

За BrokenBalkanz пристигат 25 международни гости и още толкова родни артисти, като почти всички балкански държави имат свои горди представители в тридневната програма на фестивала. Ще има гости от Словения, Гърция, Македония, Хърватска, Сърбия, Косово, Словакия, Румъния и дори Италия. Smooth, Hallucinator, MsDos, Disphonia, FreqAX, Darko Stepic и много други ще се обединят в програмата на Broken Balkanz 2016 и гарантират на посетителите висококачествен дръм и басс във всяка от разновидностите на стила.

Безплатният къмпинг е другият запазен знак на събитието и го прави безпрецедентен за България и целия Балкански полуостров. Освен музикалната програма, H.M.S.U. и техните партньори са предвидили множество културно-образователни активности, креативни забавления, спортни игри и други.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, като до 3 юли цената им ще бъде 25 лева, а след това до 21 юли – 30 лева. На място цената за билет за двата дни ще бъде 35 лева. Тази година H.M.S.U. дават възможност за закупуване и на билет само за един от дните, като това може да стане само на входа, на стойност 25 лева.

BROKEN BALKANZ 1  Broken-Balkanz-Open-Air-2015-3-1024x683 Broken-Balkanz-Open-Air-2015-4-1024x562Broken-Balkanz-Open-Air-2015-1-628x1024

Още събития

Може би ще посетите
нд, Юни 23, 2024
Банско