Август
11 петък

Burgas Skate Open 2017

пт, Август 11, 2017 - сб, Август 12, 2017
град Бургас, Бургас

Описание

На 11 – ти и 12 – ти август това лято в Бургас за трети път ще се проведе мащабното скейт състезание „Burgas Skate Open”. Посетителите на събитието ще имат възможността да се насладят на изумителното участие на скейтъри, както от България, така и от Румъния, Гърция, Германия, Холандия, Франция, Унгария, Испания и други.

skate

Първата половина от мероприятието/ на 11 – ти/ ще се състои в Морската градина „Флора” в Бургас под формата на „Warm Up Event“, а върху специално обособени уреди ще се проведе конкурсът „Best Line”. Друго интересно за посетителите ще представлява и всеобщата изложба на фотографите Велико Балабанов и Ивайло Дончев, които ще подарят на зрителите интересни скейт кадри от България и чужбина.

burgas skate

Във втория ден от „Burgas Skate Open” /на 12 – ти/ ще се състои най – важната част, а именно международното скейт състезание, в което ще участват някои от най – добрите скейтъри. Състезанието ще се проведе в парк „Изгрев”, който не отстъпва ни най- малко, откъм съоръжения, на тези в чужбина. Наградният фонд е 2000 евро.

След края на надпреварата посетители и участници ще се забавляват, пийват и хапват на организиран концерт на живо. Първият ясен изпълнител е Fyre.

Организатор на ”Burgas Skate Open” е „Amnesia Skate Shop” с помощта на Община Бургас и Скейт клуб, град Сливен.

burgas skate

 

За fest-bg.com: Николета Чапанова

Още събития

Може би ще посетите
ср, Юли 17, 2024
София, Парк Военна академия "Г.С.Раковски"