Май
14 петък

Camping & Caravaning Expo 2021

пт, Май 14, 2021 - нд, Май 16, 2021
паркинга на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе, София, София

Описание

Camping & Caravaning Expo 2021 г. вече е тук! То ще се проведе от 14 до 16 май на традиционната ни локация – паркингът на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе в София.
Необичайната световна обстановка вече ни е обичайна. Затова тази година сме решени да не ѝ се плашим, а при най-стриктни противоепидемични мерки да се върнем на сцената на големите събития в София и страната.
Къмпинг индустрията расте. Търговците на къмпинг и караванинг оборудване в България и света говорят за драстичен скок в обема на предлаганите стоки и броя нови клиенти през последната една година. Защо?
За всички е ясно – къмпингуването е сред най-сигурните и безопасни начини на почивка в условията на световната пандемия. Къмпингуването позволява да пътуваме и да работим дистанционно. Къмпингуването позволява да се отърсим от локдаун стреса и да се свържем отново с природата.
Ако сте сред хората, които споделят мнението, че няма по-добър начин да избягаш от коронавируса от това да отидеш на къмпинг, чакаме ви в цели 3 поредни дни – от 14 до 16 май на паркинга на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе в София! Тук ще откриете всичко необходимо за вашата безопасна, спокойна и щастлива почивка на къмпинг през предстоящото лято. Над 40 изложители, разположени на площ от 4 000 кв.м., продукти за къмпинг, спорт и свободно време, кемпери, каравани, палатки и най-нови технологични решения за дълга и заслужена почивка на открито – само на Camping & Caravaning Expo 2021!

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати