Декември
05 събота

Christmas Sommelier Market

сб, Декември 05, 2020 - сб, Декември 05, 2020
Централен Военен Клуб - София, Столична

Описание

Събитието ще се проведе на 5 декември 2020 година от 12.00 до 19.00 часа

Christmas Sommelier Market поставя началото на първото бутиково винено събитие, което събира специално поканени изби и вносители, за които много биха казали, че са crème de la crème на виното в България.

Събитието е насочено към ценители и познавачи, които умеят да правят разлика между вина направени за масовия потребител и вина за отбрана публика. В колоритната и спокойна атмосфера на Концертната зала на Централния военен клуб в София, далеч от шумните и претъпкани винени формати, 30 внимателно подбрани изложители ще представят над 200 вина от България и Света.

Вината, които ще бъдат представени, ще са различни от това, което обикновено се представя на традиционните винени изложения. Колекционери, любители и професионалисти ще имат редкия шанс да дегустират: вертикални селекции на топ вина от селектирани български изби; вина от стари реколти, налични само в избите на винарните и вносителите; вина, които не се търгуват в търговските мрежи; вината заслужили и отличени с най-висок винен рейтинг от Sommelier.BG.

Не пропускайте възможността да посетите единственото в България изложение на редки и класни вина – купете своя билет сега и се възползвайте от преференциалната онлайн цена.

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати