Август
01 събота

Craft Bazar Burgas 2020

сб, Август 01, 2020 - нд, Август 02, 2020
Парк "минерални бани" - Бургас, Парк "минерални бани" - Бургас

Описание

Craft Bazar Burgas се мести през август в парк „Минералните бани“, за да се влее във второто издание на едно от най-голещите събития на лятото BEER FEST METALHEAD. На 1 и 2 август каним всички артисти на ръчно творчесто да се присъединят към нашата арт зона. За всеки ще бъде осигурен дизайнерски щанд и място за съхранение на стоките. Условията са отлични.

През двата летни дни бургазлии и гостите на града могат да се насладят на най-добрите вкусове на крафт бири на пивовари от цялата страна. Изненадите тази година ще са много повече, тепърва ще ви ги ракриваме по лъжичка. Едно е сигурно – през двете вечери ще се слуша много, ама много РОК!
Локацията е много предразполагаща за това. Под дебелата сянка в парк „Минерални бани“ ще е прохладно и лятната жега няма да се усеща силно. Мястото е благоустроено през последните години от Общината, социално, харесвано и посещавано. Дотам се стига и с автомобил, и с градски транспорт. Организаторите ще предложат вкусна храна, традиционни и нетрадиционни мезета за бирата, съобразени с претенциозния август.

Започваме с записванията, тъй като местата са ограничени . Доказахме, че сме факири в организацията на забавления и този път забавата ще е на макс с много гости от цялата страна!

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София