Юни
18 петък

Creative Minds pres. Гара Басс Festival

пт, Юни 18, 2021 - сб, Юни 19, 2021
Balkan Station, Lakatnik

Описание

Creative Minds pres. Гара Басс Festival – след като мина доста време от последното ни събиране, решихме да наваксаме с нещо по-специално и вълнуващо.

Creative Minds е вече добре позната организация на електронната сцена и култура у нас. С навършването на четвъртата си годишнина организираме дългоочаквания от нас летен Дръм и Бас фестивал – Гара Басс!
Заповядайте да се откъснем от градската действителност и да поемем на едно влаково пътешествие през красотата на Искърското дефиле.
Идеята на фестивала е да развива електронната сцена и култура у нас, докато съчетава различни видове изкуства и изяви. Освен, че ще можете да чуете новоизгряващи артисти и вече утвърдени стари агенти, това лято сме ви приготвили и няколко хедлайнъри от чужбина, някои от които за пръв път ще стъпят на родна земя!
С огромно за нас удоволствие ви каним на двудневния ни фестивал на 18ти и 19ти юни! Дневната част ще бъде пълна с работилници, развлечения, хапване и разнообразна музика. Вечерта ще се отдадем на силен и разнообразен лайнъп, минаващ през цялата гама от звуци, за да може да се насладим на пъстротата на ритъма.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора