Септември
16 сряда

Culture Shock 2020 - Фестивал за независима музика

ср, Септември 16, 2020 - чт, Септември 17, 2020
FABRICA 126 - София, Столична

Описание

Нов фестивал на независимата музика предстои в София. Организаторът му Здравко Славчев сподели: „Очакват ви два дни изпълнени с истинска, неподправена и независима музика от цяла България. Каним ви на тази смесица от стилове и култури на 16 и 17 септември във Fabrica 126. Събитието е all ages и ще се проведе на открито, всички сте добре дошли“.

Общо осем са изпълнителите в двата дни – първият ден е насочен повече към метъл общността – вечерта ще бъде открита от групата Teraflora, банда с много разнообразна и идейна авторска музика, след тях ще излезнат JFT, които са вече познати в ъндърграунда, особено в София, а накрая ще свирят групата ТДК – невероятни музиканти от Пловдив, чиито успехи се разпростират и отвъд границите на нашата родина.

Втората вечер е с привкус на хип-хоп, рап и трап културата и ще ни представи хора от различните субкултури. Денят ще бъде открит от NAIKEY & SEPHIX – млади момчета, които правят разнообразен стил рап, след тях на сцената ще излезе ANT! – едно от малкото женски MC-та в България, трети ще бъдат ПСМК – рап изпълнителите с нотки на метъл, а накрая ще закрие концерта СЕКТА – може би в момента най-известният хип-хоп изпълнител в България, носител на много награди от 365 HIP HOP AWARDS и БГ РАДИО.

Организаторите очакват над 400 души да посетят това интересно и ново събитие за София. Още повече, че мястото е FABRICA 126 – сцената, която дълги години вече се грижи за ъндърграунд артистите на България.

В тон с противоепидемичните мерки събитието ще е на откритата сцена във Фабриката. Цената на еднодневен билет за фестивала е 15 лв., а за двудневен е 20 лв.

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора