Август
31 сряда

DOG FEST

ср, Август 31, 2022 -
Южен парк, София

Описание

Който е казал, че кучешкият живот е тежък живот, ужасно е грешал. Или поне не е такъв, ако до всяко куче застава един човек, който знае колко отговорна е задачата, която поема и какви са задълженията му по отглеждане на домашното животно. В това ще се убедим по време на първия Dog Fest, , на който добре дошли са всички кучета и техните стопани. Мястото е „Южен парк“ 2.

Входът към тази страна на чудесата е абсолютно свободен, а забавленията са гарантирани. Освен че ще се запознаем с други стопани и техните кучета, по време на фестивала ще имаме възможността да почерпим опит от интересните истории на стопани, осиновили своите четирикраки приятели. Те не само ще споделят личните си премеждия и вълнения, но и ще разкажат как можем да помогнем на приютите и защо осиновяването на животно е важно и отговорно начинание.

Освен личен пример от стопаните, осиновили кученца, по време на Dog Fest ще бъдат организирани игри с препятствия и базар, на който стопаните ще могат да потърсят перфектния подарък за своя четириног приятел. Водещи дресьори на кучета пък ще направят демонстрация, за да почерпим идеи и знания как да възпитаваме любимеца си. Събитието обръща специално внимание на грижите, от които кучетата имат нужда и ще даде идеи за полезни приложения и джаджи, които могат да бъдат от полза в отглеждането на животните.

Готови ли сте за Dog Fest III? След първото издание на фестивала през 2019 е време за още повече емоции! Този септември предстои отново да съберем на едно място хората и техните най-добри четириноги приятели, за да ги заредим с позитивна енергия и да им предоставим ценни съвети за тяхното съжителство.

Едно е сигурно – нито на хората, нито на кучетата ще им се тръгва, а за това ще разчитаме на изненадите, които сме приготвили заедно с изложителите.

За стопаните ще има лекционна част. Така че, ако се чудите защо четириногият ви приятел не слуша – спокойно, имаме цял куп обучителни хитрости, които ще бъдат представени от треньорите в най-послушното училище за любимци в София. Тези от вас, които винаги са мечтали да имат куче, да не губят надежда! Любовта от пръв поглед може да бъде и осиновена. Кучето ви вече тръгна, догонете го!

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати