Август
28 петък

Dolna Malina Open Fest 2020

пт, Август 28, 2020 - сб, Август 29, 2020
Долна Малина, Горна Малина

Описание

Поради епидемиологичната обстановка в страната и в чужбина, тази година фестивалът ще бъде със свободен достъп, няма да има конкурсен характер и ще е насочен предимно към аматьори и любители в областта на изкуството и спорта без ограничения в пола, възрастта и етническите особености. Тази година фестивалът ще се проведе в рамките на 2 дни и с цел забавление. Всеки гост ще може:

– да се изяви безплатно на “отворена концерт сцена” (като предварително е заявил своето желание чрез формуляр за свободна изява: караоке, стенд-ъп комеди,…)

– да се включи безплатно в “отворените спортни инициативи” (като плажен волейбол, тенис на маса, карти, шах, табла, кър, скачане с чували, …);

– да участва безплатно в уъркшоп, битова работилница или арт ателие;

– да участва безплатно в кино надпревара като създаде къс филм (до 5 – 7 мин.), дори и с мобилен телефон;

– да гледа безплатно българско и европейско късо кино на открито;

Спортните събития ще бъдат на открито и отворени за всички, които биха искали да поиграят (малки и големи), отборите ще се избират на случаен принцип от организаторите, а времетраенето на един мач ще бъде определено в деня, спрямо броя на гостите, заявили желанието си да се включат в дадената инициатива.

Платени* ще бъдат единствено двете музикални събития “Музика на открито”**, където гостите ще бъдат инструктирани, относно разпоредбите на Министерство на здравеопазването и всеки, който би искал да посети нощно събитие ще трябва да подпише декларация, че е запознат със Заповедите на Министърът на здравеопазването и ще ги спазва.

През годините в различните издания на Фестивала са участвали колективи и спортисти от цялата страна. Целите на фестивала са да се доразвие идеята за културен обмен като даде възможност на всички, които се занимават с изкуство и спорт да се забавляват заедно.

* 50 % от печалбата на фестивала ще бъде дарена на деца в нужда или на рехабилитационен център “Горна Малина”.

** Зона “Музика на отрито” е временна къмпинг зона м/у с. Долна Малина и с. Априлово.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора