Август
27 петък

Джаз Ерул Фест 2021

пт, Август 27, 2021 - нд, Август 29, 2021
с. Ерул, Трън

Описание

Второ издание на Джаз Ерул Фест ще се състои от 27 до 29 август в едноименното село в община Трън. Проявата е инициатива на местни жители и цели да популяризира красотата на трънската природа и да съживи пограничния край.

Стартът на музикалното събитие ще бъде даден в 20,00 ч. на 27 август с концерт на група „Джайпег“ – Светлозар Кузманов – флейта, саксофон и пиано, Петър Арсов – саксофон и кларинет и Камен Рангелов – китара и бас.

На следващия ден Трънското туристическо дружество, което подкрепя проявата, организира изкачване на Големи връх /1481 м/ – първенец на Ерулската планина. Има възможност и за посещение на Ерулския манастир „Св. Троица“.

Следобед местни производители ще представят свои продукти на специален пазар, ще има музикални и арт работилници, предвидени са изкачвания до близки местности.

Официалното откриване на фестивала е в 19.00ч. на 28 август. Ще прозвучат изпълнения на Атанас Миладинов – пиано, Петя Станчева – вокал,Венелин Стоянов – бас китара, Стефан Кожухаров – барабани, Иван Бороджиев – флейта, саксофон, Милен Кукошаров – пиано и Венелин Стоянов – бас китара.

В неделя посетителите на фестивала ще дегустират местни продукти, за децата ще отвори музикална работилница, предвидени са още походи до близки местности.

Още събития

Може би ще посетите
чт, Септември 05, 2024
Пловдив