Август
21 петък

Extreme Summer Fest - Варна 2020

пт, Август 21, 2020 - нд, Август 23, 2020
местност Фичоза, Варна, Варна

Описание

Тридневен фестивал, под откритото небе на местност Фичоза край Варна, с участието на едни от най-разтърсващите Hardcore, Metal групи на новото време. Добре подбрана селекция от изпълнители и невероятна горска природа дават представа, за това колко незабравимо преживяване представлява фестивалът!

На територията на Extreme Summer Fest 2020 са поместени основна сцена, бар, къмпинг зона, скейт зона и мърчъндайз щанд.

Never Prey, AXEZ, Savage Ravage, Sawyer’s Clan и From The Ashes са обявените до момента групи, които ще се качат на сцената на фестивала. Следете страницата и събитието за още банди и изненади.

Паркингът се намира в непосредствена близост до главния вход.
Престоят на каравани и кемпери ще бъде таксуван 30лв на ден.

Децата от всички възрасти са добре дошли на фестивала, но ще бъдат допускани само с родител или специално упълномощен придружител.
За лица под 12 годишна възраст, входът ще бъде свободен.

Информационната точка е разположена между сцената и къмпинг зоната, там можете да получите основната информация за фестивала, както и да обявите изгубени или намерени вещи. Там ще обявяваме график за спортните събития и игри за деня.
Ще намерите представител на охраната, който ще отговори на въпросите ви и ще обърне внимание на оплакванията ви.

Къмпинг зоната ще бъде отворена на 21.08 от 16:00ч.

Къмпингуването е безплатно за гостите на фестивала и е на собствен риск. Промоутърите на фестивала не поемат отговорност в никакъв случай.

Фестивалът е pet-friendly, което означава, че всеки може да се чувства свободен да доведе домашния си любимец, но трябва да знаете, че носите отговорност за всичко, което той направи. В случай, че животното нанесе материални щети върху собственост на фестивала, ще бъдете санкционирани със стойността им.

 

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София