Юни
21 петък

XV FANTA Dance Festival, Пловдив

пт, Юни 21, 2019 - нд, Юни 23, 2019
Дом на културата "Борис Христов", ул."Гладстон" 15, гр. Пловдив, Пловдив

Описание

15-ти Fanta Dance Festival ще се проведе на 21-23 юни 2019г в Пловдив. В рамките на три дни едни от най-талантливите преподаватели от България и чужбина по салса, бачата, кизомба, танго ще споделят своите умения. Очакват ви атрактивни шоу-програми и три незабравими, щури латино-партита в три различни зали. Най-добрите български и чужди латино школи ще се включат в международния танцов фестивал, а Пловдив ще се превърне в латино столица на годината.

Събитието се подкрепя от фондация „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“ и Дом на културата „Борис Христов“, където ще се проведат уроците и шоу програмата.

FANTA Dance Festival обединява всички любители на танците и събира на едно място най-добрите инструктори в света, най-бляскавите шоу-програми и най-интресните уроци. Фестивалът е отворен както за любители, така и за професионалисти.

Любители на танците и професионални инструктори по танци ще се съберат на едно място за един отворен фестивал – FANTA Dance Festival. Всеки, който иска да придобие танцови умения, да се усъвършенства или просто да потанцува за удоволствие, може да го направи в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив.

Ще се проведат вдъхновяващи уроца по танци от най-добрите инструктори в света по салса, кизомба, бачата, танго и други. Най-бляскавите шоу програми ще са част от фестивалната програма във всяка от трите фестивални вечери. Артистите в петнадесетото издание на FANTA Dance Festival ще са най-добрите танцови български школи, както и чуждестранните гости.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора