Октомври
31 събота

FesTEAval - Изложение на чай, София/ ОТМЕНЕН

сб, Октомври 31, 2020 -
Национален музей "Земята и хората" - София, София

Описание

Тази година фестивалът няма да се проведе заради усложнената епидемична обстановка.

На фестивала можете да пиете гореща чаша от любимия чай. Насладете се на вкуса, топлината и щастието, стоплете душата и тялото си…
В средата на ноември ще се проведе четвъртото издание на Изложение на чай- FesTEAval. Събитието традиционно се провежда в Национален музей „Земята и хората“ – София. Създава уютна, магическа атмосфера, събирайки на едно място десетки изложители на чай и продукти пряко свързани с консумацията на чай – бутикови вносители, производители и утвърдени брандове..
Виждайки че напоследък чаят все по-малко се асоциира с боледуване, а напротив- свързваме го със здраве, искаме всеки гост на изложението да се стопли с чаша чай, докато се запознава с разнообразието от продукти, представени на фестивала.

Представя се културата на консумацията на чай, като се организират чайни церемонии, характерни за различни точки на света. Освен характерни култури и традиции се провеждат лекции и демонстрации по различни теми като история на чая, различни специфични видове чай и начини за приготвяне и т.н.

Входът за гости на FesTEAval е свободен. Целта на изложението е съчетанието между топлина, култура и вкус да достигне до максимален брой хора.

Очаквайте още повече изненади, игри и награди, подготвени от организаторите и партньорите на FesTEAval.

 

 

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София