Ноември
15 петък

FesTEAval - Изложение на чай, София

пт, Ноември 15, 2019 - нд, Ноември 17, 2019
Национален музей "Земята и хората" - София, София

Описание

Нека отново си подарим по една гореща чаша от любимия чай.
Спрете за момент и се насладете на вкуса, топлината и щастието. Стоплете душата и тялото си.
На 15., 16. И 17. ноември ще се проведе третото издание на Изложение на чай- FesTEAval. Събитието ще се проведе в Национален музей „Земята и хората“ – София

След успешните две издания отново ще се опитаме да създадем уютна, магическа атмосфера, събирайки на едно място десетки изложители на чай и продукти пряко свързани с консумацията на чай, от които както бутикови вносители и производители , така и утвърдени брандове..
Виждайки че напоследък чаят все по-малко се асоциира с боледуване, а напротив- свързваме го със здраве, искаме всеки гост на изложението да се стопли с чаша чай докато се запознава с разнообразието от продукти, представени от нашите изложители.

Ще бъде представена културата на консумацията на чай като се организират чайни церемонии характерни за различни точки на света. Освен характерни култури и традиции ще се проведат лекции и демонстрации по различни теми като история на чая, различни специфични видове чай и начини за приготвяне и много други.

Входът за гости на FesTEAval е свободен. Целта на изложението е съчетанието между топлина, култура и вкус да достигне до максимален брой хора.

Очаквайте още повече изненади, игри и награди, подготвени от организаторите и партньорите на FesTEAval.

Ежедневно ще ви информираме за всички новини свързани със събитието.
Може да следите сайта на събитието, където ще бъде публикувана всяка нова информация.

 

Още събития

Може би ще посетите
ср, Май 01, 2024
Долината на р. Струма