Festeaval - A cup of inspiration, Fuego Event Agency

FesTEAval – Изложение на чай, София

Нека отново си подарим по една гореща чаша от любимия чай.
Спрете за момент и се насладете на вкуса, топлината и щастието. Стоплете душата и тялото си.
На 15., 16. И 17. ноември ще се проведе третото издание на Изложение на чай- FesTEAval. Събитието ще се проведе в Национален музей „Земята и хората“ – София

След успешните две издания отново ще се опитаме да създадем уютна, магическа атмосфера, събирайки на едно място десетки изложители на чай и продукти пряко свързани с консумацията на чай, от които както бутикови вносители и производители , така и утвърдени брандове..
Виждайки че напоследък чаят все по-малко се асоциира с боледуване, а напротив- свързваме го със здраве, искаме всеки гост на изложението да се стопли с чаша чай докато се запознава с разнообразието от продукти, представени от нашите изложители.

Ще бъде представена културата на консумацията на чай като се организират чайни церемонии характерни за различни точки на света. Освен характерни култури и традиции ще се проведат лекции и демонстрации по различни теми като история на чая, различни специфични видове чай и начини за приготвяне и много други.

Входът за гости на FesTEAval е свободен. Целта на изложението е съчетанието между топлина, култура и вкус да достигне до максимален брой хора.

Очаквайте още повече изненади, игри и награди, подготвени от организаторите и партньорите на FesTEAval.

Ежедневно ще ви информираме за всички новини свързани със събитието.
Може да следите сайта на събитието, където ще бъде публикувана всяка нова информация.

 

Подобни събития
Разгледайте