Ноември
05 събота

Фестивалът „Свободата да бъдеш” в София, 5 ноември 2022

сб, Ноември 05, 2022 - сб, Ноември 05, 2022
София

Описание

Фестивалът „Свободата да бъдеш” събира и представя специалисти в областта на личностното развитие, себепознанието и пълноценния и здравословен начин на живот с хора, които имат интерес и търсят път към по‐щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие.

За своите 12 години и общо 18 издания Фестивал “Свободата да бъдеш” се наложи като най-значимото събитие за личностно развитие и единственото, за което билетите свършват седмици, а понякога и месеци преди датата.

Фестивалът съдържа лекционна програма от 33 лекции, практики и drum circle, които се провеждат в 4 различни зали и изложение с продукти и услуги. Входът за изложението е безплатен, а достъпът до лекциите и практиките е с билети. С един билет могат да се посетят до 8 лекции и практики в рамките на деня.

  • 33 лекции, практики, семинари и дръм съркъл, които се провеждат едновременно в 4-те зали на Интер Експо Център с общ капацитет 800 души. Входът за залите e с билети, които важат за целия ден за 4-те зали и могат да се посетят 8 различни лекции и практики.
  • Изложение за продукти и услуги, свързани със здравословния живот и личностното развитие – био храни и напитки, био козметика, книги и услуги. Изложението е без билети, със свободен вход.
  • През 2020 г. обичайният формат на фестивала беше заменен от онлайн издания, като записаните лекции се излъчват и до днес по Neterra.TV и могат да бъдат гледани от всяка точка на света. Достъп до съдържанието от общо 47 лекции се получава след заплащане на билет.

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати