Октомври
15 събота

Фестивал за здравословен начин на живот „Здравей, Здраве“ в Благоевград, 15 и 16 октомври 2022

сб, Октомври 15, 2022 - нд, Октомври 16, 2022
Благоевград, Благоевград

Описание

Третото издание на фестивала за здравословен начин на живот „Здравей, Здраве“ се проведе на 15 и 16 октомври в Благоевград.

Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Предлага се богат избор за участие в безплатни лекции, практики, спортни дейности. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, психолози, треньори на лечебни двигателни техники.

Откриването бе в 09:30 часа на 15 октомври (събота) на сцена пред Регионалния исторически музей с концерт на школи към ЦЛТРДБ, Вокално студио „Фа Диез“, открита тренировка по зумба. В залите на Младежкия дом днес имаше интересни лекции и практики, а на щандове пред сградата – здравословни продукти.

В неделя програмата продължава от 10:00 часа с още лекции и практики. Билките в Аюрведа, аромотерапията, мощната сила на антиоксидантите и други са сред темите на лекторите. Входът е безплатен.

Фестивалът „Здравей, Здраве“ е начинание, което се реализира чрез доброволното участие на десетки физически и юридически лица, подкрепя се от Община Благоевград и Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. За всички, които подкрепят фестивала има Грамоти. Община Благоевград също получи признание.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите