Септември
03 петък

GOATMILK FESTIVAL 2021

пт, Септември 03, 2021 - пн, Септември 06, 2021
Вършец, Вършец

Описание

GOATMILK 2021 ИДВА! // ЗА ПЪРВИ ПЪТ – ВЪВ ВЪРШЕЦ! // ЗА ПЪРВИ ПЪТ – В НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ!
Запазете датите 3 – 6 септември, за да открием заедно “В какво се превърнахме?”!
Ври и кипи около подготовката на Фестивала на спомените. Осемнайстото издание на GOATMILK търси новото лице на пълнолетието – с ново място и нови дати, с енергията на новите участници и новите гости – от България, Иран, Чехия, Румъния, Франция, Хърватия, Австрия…
GOATMILK остава верен на философията си – все така независим и некомерсиален! Място за срещи и разговори по трудни теми и между хора, които се срещат и общуват. Отново омесваме заедно местни хора, артисти, изследователи и журналисти от цял свят. Обединява ги обичта към природата, прясно сготвената местна храна, музиката, изкуството, ученето през целия живот, към простите неща. Те са чувствителни към средата и си задават въпроса – “В какво се превърнахме?”
Елате и участвайте! Заедно ще покажем, че образованието, културата и изкуството имат място и сред природата, и в в необичайна градска среда! И че именно те имат силата и инструментариума да превърнат една периферия в център – както свой собствен, така и притегателен за гости от цял свят!

Още събития

Може би ще посетите