Март
11 събота

Grand Chocolate Festival 2017

сб, Март 11, 2017 - нд, Март 12, 2017
Inter Expo Center, гр.София, бул."Цариградско шосе" 147

Описание

На 11 и 12 март 2017г. от 10:00 до 18:00ч. в най-големият изложбен център в България – Интер Експо Център, ще се състои първото по рода си шоколадово изложение – Grand Chocolate Festival. Oчаква се третото издание на фестивала да е най-доброто, на два пъти повече площ, с подходяща декорация за уютна фестивална атмосфера.

Виртуози в производството на шоколад и шоколадови изделия ще се представят с над 250 вида шоколад от всички краища на света и във всякакви нетрадиционни комбинации. Организаторите са подготвили тази година  по-голяма изложба на шоколадови произведения на изкуството, презентации и работилници по-голям и по-забавен детски кът, фотокорнери на различна тематика, шоколадови бижута и дрехи и много други изненади.

На най-голямото шоколадово събитие ще може и да дегустирате шоколадови творения в шоколадовият замък, в който ще бъде превърнат Интер Експо Център. Поради голямат площ на фестивала, няма часови диапазони или ограничения в продължителността на престоя на самото изложение. Програмата на фестивала е еднаква и за двата дни. Билетите за събитието са:

5лв. – стандартен/индивидуален билет

15лв. – Family/билет за 2 възрастни+2 деца до 14г. (годините се удостоверятват на входа)

!!! Деца до 7г. влизат безплатно !!! Всички билети имат уникален номер, с който участвате в томбола за награди предоставени от изложителите, организаторите и спонсорите на събитието.

Билети може да закупите на входа на фестивала или онлайн: очаквайте информация за билетите скоро!

За участници в изложението:
Ако искате да участвате в изложението, не се колебайте да  се свържете с Melodica Corporate на телефон 0888 486 566 или да пишете на info@melodica-corporate.com, както и в някой от профилите във Фейсбук на Grand Chocolate Festival, Сватбена агенция „Мелодика“/Melodica Wedding Agency & Melodica Corporate! 

Повече информация ще откриете на www.grandchocolatefestival.com  , www.melodica-events.com , www.melodica-corporate.com   или като попълните контактните форми за връзка с организаторите.

untitled19 images images-1 559b4ddf2b3317ac22f37f17dee30408-preview

Още събития

Може би ще посетите