Октомври
27 петък

GuitArt Festival Plovdiv 2017

пт, Октомври 27, 2017 - нд, Октомври 29, 2017
гр.Пловдив, Пловдив

Описание

Plovdiv GuitArt Festival 2017 ще се проведе от 27-ми до 29-ти октомври в рамките на Есенен салон на изкуствата – Пловдив 2017. Много концерти, рецитали и музикални работилници ще са част от фестивалната програма на тазгодишното издание.

Фестивала ще бъде открит на в 19:30ч. на 27-ми октомври в Драматичен театър – Пловдив с виртуоза Еду Вико, който ще представи впечатляващ фламенко спектакъл. Програмата ще продължи в Bee Bop Café с концерт на група Ritmos Negros (Перу/България/Испания), която изпълнява интерпретации на афро-перуанска музика.

През целия втори ден на фестивала ще има музикални работилници в галерия „Тракарт“, като първата ще бъде направена от самият Еду Вико от 10:30ч. Вечерта почитателите на класическата китара могат да чуят рецитала на „краля на китарата“ – Марко Тамайо в Драматичен театър. Тамайо ще направи майсторски класове с предварително записване на 29-ти октомври /неделя/ в АМТИИ – Пловдив. Целият 29-ти октомври ще е зает с китарни работилници, стартиращи в 11:00ч. в галерия „Тракарт“.

За всички работилници и лекции входът е свободен, а билети за концертите могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Повече информация за GuitART Festival ще откриете ТУК

plovdiv_guitart_fest_2017

guitart_festival.plovdiv

guitart_plovdiv

Още събития

Може би ще посетите
пт, Май 10, 2024
Пловдив