Октомври
09 събота

Hooverphonic 2021

сб, Октомври 09, 2021 - сб, Октомври 09, 2021
Зала Универсиада, София, София

Описание

Hooverphonic анонсираха предстоящия си концерт в зала „Универсиада“, София, на 9-ти октомври. Това ще е третото гостуване на формацията в България, като този път белгийците се завръщат у нас с емблематичната Гейке Арнарт. Какъв по-добър начин да отпразнуваме 20-годишнината на „Mad About You“ от ново концертно турне и неочаквано завръщане на Гейке Арнарт. От триото обещават по нещо за всеки фен, микс между стари и нови тракове и изненади.
Hooverphonic e група, която не обича да върви по утъпкани пътеки. Формацията изгражда свое собствено, уникално и разпознаваемо звучене. Продуцентът и композитор Алекс Кариер и китарсиста Реймънт Грийтс са гръбнака на бандата от ден първи на нейното създаване. Много от песните им са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции като „Открадната красота“, „Знам какво направи миналото лято“ , „Постоянен мрак“’, “Местопрестъплението“ и др.
През годините Hooverphonic са работили с редица уникални и талантливи вокалисти, но от есента на 2020г.  в състава им се завръща емблематичната Гейке Арнарт.
Hooverphonic продължават с турнетата си в целия свят и градят репутация на солидна лайв група. В сетлиста на предстоящия им коцерт, освен големите им хитове, са включени песни от третия им албум “The Magnificent Tree“.

Събитието е за лица навършили 18 г.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати