Март
12 събота

"HORIZON FESTIVAL 2016" -НАЙ-ДОБРОТО СКИ ПАРТИ В ЕВРОПА

сб, Март 12, 2016 - чт, Март 17, 2016
ски курорт Банско

Описание

И тази зима ще бъде вълнуваща с третото издание на фестивала за електронна музика HORIZON FESTIVAL, което ще се завърне в Банско от 12 до 17 март 2016г.. В рамките на една седмица освен да се насладят активно на пистите, посетителите ще имат възможността и да чуят на живо над 100 артисти от световните хаус, техно, бас, хип хоп и реге сцени, сред които Levon Vincent, Goldie, Gentleman’s Dub Club, Craig Charles, Zenker Brothers, Channel One, Jane Fitz, Flava D, Dan Shake и др.

Horizon Festival 2016 е селектиран в множество класации за най-добрите световни фестивали, сред които Топ 5 Бутикови Фестивали на Pulse Radio, Best Overseas на UK Festival Awards, топ 10 – март на Resident Advisor и Best Indoor Festival на European Festival Awards. Четвъртото издание е естественото продължение на амбициозния проект, който печели публиката с разнообразна музикална програма, съчетана с отлична възможност за зимна ваканция. Фестивалът се отличава със специфична атмосфера и разнообразни сцени. Дневната и вечерна програма ще се случи на повече от 20 локации, сред които освен най-добрите клубове и барове в града, домакини на електронния саунд ще бъдат и таен планински хотел, сцена насред гората, средновековна банкетна зала, панорамна тераса и индустриално подземно хале.

На различните сцени ще се качат някои от установените имена в съвременната електронна музика.

Horizon Festival 2016 кани всички фенове на музиката и зимните спортове да прекарат цяла седмица, наситена с много каране, музика и настроение. Предлагаме ви 7-дневен пакет – билет за целия период на фестивала, 7 нощувки в Банско в хотел 3*** със закуска на цена от 389лв., а за по-претенциозните и 7-дневен пакет – билет за целия период на фестивала, 7 нощувки в Банско в СПА хотел 4**** със закуска на цена за 448лв..
Билети за фестивала извън пакети се продават в мрежата на Eventim.bg и Boardshop.

За повече информация: http://www.horizonfestival.bg/

ski ski4 ski3 ski2 ski1

Още събития

Може би ще посетите