Септември
24 четвъртък

Huawei Smartphone Film Festival 2020

чт, Септември 24, 2020 - чт, Септември 24, 2020
Парк Военна Академия - София, Столична

Описание

След изключително успешното първо издание на Huawei Smartphone Film Festival 2019, организаторите от известния кино фестивал CineLibri, съвместно с HUAWEI и медийната подкрепа на АртАкция, обявяват старт на набирането на кандидатури за тазгодишното, второ поредно издание. Петима финалисти ще имат шанс да превърнат идеята си в истинско кино с помощта на Huawei P40 Pro, като техни лични ментори в целия процес ще бъдат доказани професионалисти в сценария, режисурата и кинематографията в лицето на Ваня Николова, Яна Титова и Александър Станишев. А всички фенове на киното ще могат да се включат в онлайн уъркшопи, в които тримата ментори, участващи и в журито на фестивала, разкриват част от своя опит и как всеки може да се впусне в голямото приключение на кино продукцията.

Мечтата на всеки, занимаващ се с кино, е да види филма си на голям екран. Това ще се случи на специална церемония в Парка на Военната Академия в София.

Зрителите ще имат възможност да се насладят на петте филма на финалистите и едновременно с тях да научат кои са големите победители в Huawei Smartphone Film Festival 2020.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София