Юли
08 събота

II Детски фестивал „Пясъчни Творения“

сб, Юли 08, 2017 - сб, Юли 08, 2017
Плаж "Двореца" в гр.Балчик , Балчик

Описание

ДКИ КЦ ,,Двореца“ – Балчик и Общински детски комплекс – гр.Балчик II Детски фестивал “Пясъчни Творения“. Събитието ще се проведе на 8-ми юли на плаж „Двореца“ в гр.Балчик /пред вилата на румънската Кралица Мария/.

Фестивала е насочен към децата и цели да предизвика интереса им към пясъчното изкуство. „Пясъчни Творения“ не е с конкурсен характер, а малките участници ще имат възможността да работят с естествени материали и сред природата. Участниците ще са разделени в 4 възрастови групи:

– от 3 до 6г.;

– от 7 до 9г.;

– от 10 до 12г.;

– от 13 до 15г.

Всеки ще получи диплом за участието си, а във всяка възрастова категория ще има и материални награди. Петчленното жури ще връчи и специални награди за най-добро пясъчно творение.

Партньори в организацията на детския фестивал са Община Балчик, РИМ-Добрич,Вестник “Балчик“, Информационна агенция Добруджа, ве­с­т­ник “Бал­чи­ш­ки те­ле­г­раф”, Peika,Добрич TV, България без граници, радио,,Дарик“-Добрич, Balchik.com и Top novini-Dobrich.

Заявки за участие могат да се изпращат на e-mail: martin_340@abv.bg или се обадете на идейния организатор на фестивала – Мартин Кръстев 0892474998.

П Р О Г Р А М А:

8:30ч. – Регистрация на участниците

9:00ч. – Откриване на II Детски фестивал „Пясъчни Творения“

9:00 до 10:00ч. – Представяне на участниците

11:00ч. – Награждаване на победителите

Повече информация за фестивала ще откриете ТУК

Още събития

Може би ще посетите