Юли
28 петък

IV Фестивал на виното - Бургас

пт, Юли 28, 2017 - нд, Юли 30, 2017
Експозиционен Център Флора, гр.Бургас, Приморски парк, Бургас

Описание

На 28-ми, 29-ти и 30-ти юли Експозиционен център „Флора“ ще отвори врати, за да посрещне четвъртото издание на Фестивала на виното.  Организатори са фирма „Експо тим“ и Национална лозаро-винарски камара, с подкрепата на Община Бургас.

Събитието ще се проведе в зали 2, 3 и 4 на Експозиционен център „Флора“ в Морската градина, като тази година се очаква да бъдат представени над 200 марки елитни вина. Участници във фестивала ще са родни компании – лидери в брашовете за производство на спиртни напитки и вина, вносители, дистрибутори, винопроизводители, както и производители на млечни и месни продукти.

Тази година организаторите очакват да заявят участие повече от 30 български винопроизводители. В част от вътрешния двор на Експозиционния център също ще бъде изложено разнообразие от вина, а за прохладните вечери е предвидена малка сцена за изпълнения на живо. Много изненади и винени предизвикателства очакват гостите и жителите на Бургас. Тъй като се организира в разгара на летния сезон, Фестивала на виното е посещаван от много чуждестранни туристи.

Заповядайте в Морската градина в Бургас, от 16:00 до 22:00ч. във всеки от трите фестивални дни.

untitled3

Wine-Fest

BURGAS

La-Crema-Summer-Wines

 

Още събития

Може би ще посетите