Юни
01 събота

IX фестивал “СОФИЯ МОНО”

сб, Юни 01, 2019 - нд, Юни 09, 2019
парк на Военна академия “Г.С.Раковски”, Столична община

Описание

Фестивалът “СОФИЯ МОНО 2019”  се провежда на открито в парка на Военна академия през юни месец. Предстои деветото издание на фестивал на моноспектаклите с разнообразна програма.

С участието на Йоана Буковска, Захари Бахаров, Мариус Куркински, Камен Донев и още любими актьори!

Детска програма с НАЧАЛО 13:30ч. и ВХОД СВОБОДЕН ще съпътства фестивала!

1.06 ПРОМЕНЯНЕ – въздействащ и истински моноспектакъл на Йоана Буковска – Давидова, по книгата „Промяна“ на Лив Улман, отбелязващ нейният 80г. юбилей.
2.06 АЗ, ДОСАДНИКЪТ – изключително забавна комедия с участието на Мариан Бачев и Александър Кадиев. Наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи..
3.06 ЧАМКОРИЯ – с участието на Захари Бахаров и под режисурата на Явор Гърдев. Едно от топ представленията на сезона, за първи път част от фестивала.
4.06 УЮТ – филм на Камен Донев. Разказва се за две приятелски семейства, чиито взаимоотношения се развалят, след като едното печели джакпот от тотото.
5.06 ЧЕРНОТО ПИЛЕ с Мариус Куркински обединява три разказа на Хайтов – „Мерак“, „Пазачът на овесената нива“ и „Черното пиле“.
6.06 ЛЮБОВНИКЪТ Харолд Пинтър. На сцената са Радина Кърджилова и Деян Донков. Семейство извън театъра, за първи път заедно на сцена, те разказват историята на съпрузите Сара и Ричард. + 16г.
7.06 ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА
8.06 ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО – Двата спектакъла безспорно са едни от най-високите постижения в “дисциплината” моноспектакъл, а в главната им роля е самият Камен Донев. Последни дати за сезона!
9.06 СЪН В ЛЯТНА НОЩ Уилям Шекспир – Спектакълът се играе за първи път пред софийска публика. За декор и сцена служи пространството на парка и всичко се случва около публиката.

НАЧАЛЕН ЧАС на вечерните представления 21:00 ч.

 

 

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора