Юни
30 вторник

July Morning над лозята - Мелник 2020

вт, Юни 30, 2020 - ср, Юли 01, 2020
гр. Мелник, Сандански

Описание

Както традицията повелява, и тази година ще посрещнем заедно July morning на хълма над лозята на Вила Мелник! Каним ви на 30ти юни срещу 1ви юли на палатки до винарната ни в с. Хърсово, Мелнишко!

Какво да очаквате: Привечер ще опънем палатки (ще паркираме каравани) на хълма над винарната с невероятна 360-градусова панорамна гледка към Беласица, Рупите, Огражден, Пирин и Славянка. Ще играем спортни и настолни игри! Ще направим пикник със скара на открито!
Заедно ще се насладим на незабравим залез!
Цяла нощ ще пеем и танцуваме с жива музика край лагерния огън и ще броим звездите. Ако имате талант – сцената ще е ваша за всякакви музикални и лирически представления!

Мерки за сигурност и хигиена: Поляната на хълма е огромна, така че можете да се разположите на безопасно място от останалите. Скарата ще приготвим с взети всички мерки за безопасност и хигиена. Ще следим да няма струпване пред бара/скарата.

Какво да си носите:
Препоръчваме ви да си носите шапки и крем против изгаряне, палатки, спални чували, връхна дреха, спрей против комари, фенерче/челник , и каквито лакомства искате за вашия пикник.
Ние ще предлагаме скара, гарнитури, хляб, вода и вино. Ще осигурим и дезинфектанти.
Начало на купона: 20:00ч на 30ти юни (вие можете да опъвате платаки и по-рано, ние сме там от сутринта)
Място: Хълма над Винарска изба Вила Мелник, с. Хърсово, Мелнишко

Събитието е напълно безплатно (скарата и виното се заплащат отделно). Моля, заявете присъствие предарително на 0898 57 81 53 или на office@villamelnik.com. Доведете и приятели – колкото повече, толкова по-весело!

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София