Септември
29 петък

Kapana Fest September 2017

пт, Септември 29, 2017 - нд, Октомври 01, 2017
Улиците на кв.Капана, гр.Пловдив, Пловдив

Описание

“Карнавала на уличното творчество“ или Капана Фест, се завръща с есенно издание. От 29-ти септември до 1-ви октомври 2017г. пловдивският квартал Капана ще се превърне в лабиринт за атракции и удоволствия.

Освен традиционните тематични звена с музика и танци, работилници и изложби, кино и литература, творчески и развлекателни проекти, основен акцент в есенното издание ще е Базар Капана, възродил занаятчийския дух на квартала. Повече от 100 родни автори ще покажат творенията си в тематичните зони: Натурални храни и напитки; Авторски изделия, Съвременна българска мода, Грамофонни плочи и специално промо зона.

Музикалната програма също е богата. Благодарение на Фондация „Америка за България“ ще пристигне хип-хоп изненада от Лос Анджелис. В памет на Chester Bennington /вокалистът на Linkin Park/ ще се проведе мемориален концерт, в който редица български музиканти ще изпълнят интерпретации на песни на Linkin Park.

Поредният вълнуващ акцент от програмата на Капана Фест ще е парад на ретро автомобили по слуай 25-годишнината на автомобилен клуб „РЕТРО“-Пловдив. Ще бъдат представени класически автомобили от 40’,50’,60’ и 70’.

Фестивалът се организира с генералната подкрепа на Staropramen.
За повече информация следете събитието във Facebook
kapana_fest_sept

KAPANA-FEST-4

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София