Юни
11 събота

Kavarna Youth Fest

сб, Юни 11, 2016 - нд, Юни 12, 2016
Каварна, Каварна

Описание

В Каварна ще се проведе първи по рода си фестивал, съчетаващ в себе си музика, спорт и изкуство. Kavarna Youth Fest ще се състои на 11-12 юни и ще заеме място на централния плаж на града. Според организаторите фестивалът има за цел да пробуди духа на младите и да създаде вълна от позитивна енергия.

Музикалната част ще продължи 24 часа без прекъсване, като се очаква да започне  около 12 на обяд на 11 юни и да продължи чак до 12 на обяд на следващия ден. Събитието ще предложи богат избор от стилове, а DJ-и ще се погрижат за доброто настроение на публиката. Ще има funk, jazz, hip-hop, heavy metal, drum & bass, techno и др. Организаторите са предвидили и live изпълнения, като формация „Тъпани и гайди” ще бъде кулминацията на вечерта.

Наред с музикалната програма ще има и много други забавления за малки и големи. Фестът ще бъде насочен към екстремни спортове. Ще има балони с горещ въздух, демонстрации на масови спортове – волейбол, бадминтон, плажен футбол, карате, кикбокс и други. Част от обектите, които са недовършени  в морската зона, ще бъдат изрисувани с графити. Предвидени са работни ателиета за по-малките, където те ще могат да се занимават с фотография, графити, демонстрации по бойни изкуства.

Ето и артистите, които ще вземат участие в събитието!

MUSIC STAGE:

Тъпани и гайди (Live)
JackRock (Renesanz/ Phobiq/ Driving Forces)
Ogonek (Metafiziq/ HMSU/ Future Sickness)
Killabee (Beatbox)
SEC7OR (BassWarriors)
Monk (BassWarriors)
Dasheto (BassWarriors)
Bashment (Manners)
JiJo (JazzProfilactika)
Kozin (Percent Records)
Aiho (Renesanz/ Raw Forms)
Groove Pool
Sniff
Marski

GRAFFITI:

RAGS/ TSE/ RAVEO/ DILOM/ SUNSHINERS/ OTEP/ PAFKO/ WEAK/ ЗАКАРИ

13103267_1673145006281372_620807654843275730_n graffiti-blob-workshops-i-mini-ramp-vi-ochakvat-na-kavarna-youth-fest-2016

Още събития

Може би ще посетите