Септември
19 събота

LAGÒ FEST 2020

сб, Септември 19, 2020 - сб, Септември 19, 2020
Парк Лаго - Самоков, Самоков

Описание

И тази година ви очакваме на едно от любимите ни места – входа на парк LAGÒ в Самоков с много музика, хапване, пийване и различни забавления за малки и големи. Звучи ви добре? О, почакайте само да разберете какво сме ви подготвили…

LAGÒ FEST 2020 тази година ще се проведе на 19-ти септември (събота) в еднодневен формат, но пък за сметка на това ви обещава много приятни мигове. Ето и какво ни очаква тази година:

МУЗИКА
На сцената ще се качат безкомпромисни за страната ни артисти като:
• Wet Pebbles – акустично дамско трио, което съчетава вокални импровизации с авторски интерпретации на суинг, боса нова и популярни песни.
Със своята непринуденост, чувство за импровизация и пъстри вокали, трите дами бързо завладяват публиката на столични клубове, както и на различни фестивали.
От около година триото е квартет заедно с талантливия басист Данаил Брезов, с когото Wet Pebbles реализираха първата си авторската песен “Мусака”

• SoulBmoll – фънк бандата е основана през 2014 от възпитаници на Софийското музикално училище “Любомир Пипков“.
Съвсем на шега младите музиканти се събират и започват да свирят, като постепенно съставът преминава през няколко метаморфози. В края на 2016 броят на участниците в групата нараства до девет души, какъвто остава и до този момент.
Стъпка по стъпка, SoulBmoll вървят по своя музикален път, печелейки редица награди и оглавявайки български музикални класации.
През пролетта на 2019 издават своя дебютен албум, а само няколко месеца след това реализират и сингъла “Огън и лед”.

ИГРИ и СПОРТ
За тях предстои да разкажем малко повече СКОРО.
Ще има изненади!

ЛЯТНО КИНО
Филмовата селекция, подбрана специално от редакторите на Кинематограф.BG, ще включва не само забележителни заглавия от държави като Испания, Германия, Естония и дори Малайзия, но и няколко български филма. Сред тях са:
„10 метра и нещо“ на Йордан Михайловски, „Сутрин“ на Неда Морфова и едно много специално заглавие „Аквариум – малки трансформации“, единственият български късометражен филм в комиксова естетика, който ще разкаже как ще се промени живота на едно семейство, след като печели няколко милиона от лотарията.

АТЕЛИЕТА
Различни арт, образователни и забавни работилници за малки и големи ще бъдат на разположение на всички гости.
Школи от града ще презентират своите дейности, а всеки любопитен да опита нещо ново, ще има тази възможност.

ДЕТСКИ УВЕСЕЛЕНИЯ
За децата сме подготвили забавни атракциони.

ДРУГИ
За пълното ви удоволствие сме предвидили отново БАР с освежаващи напитки и разбира се вкусна ХРАНА.
БЪЛГАРСКИ ЩАНД ЗА КНИГИ пък ще очаква всеки книгоман;

АФТЪР ПАРТИ
След цялото зашеметяващо преживяване и ден изпълнен с много усмивки, ще продължим купона в приятната атмосфера на Hub-а.

 

ВХОД: СВОБОДЕН

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора