Септември
04 събота

Latin America Pop-Up Festival

сб, Септември 04, 2021 - нд, Септември 19, 2021
Quartal Food Park - София, Столична

Описание

Околосветското пътешествие в Quartal Food Park продължава и е време за второто от поредицата събития, с които те телепортираме на други географски ширини.
След успеха на Asia Pop Up Festival през юни с няколко танцови стъпки влизаме директно в септември, където ни очаква Latin Pop Up Festival.
Латинска Америка е цветна, пъстра и гореща, а ние ще пресъздадем това усещане в “квартала”, като превърнем гората в тропическа джунгла, украсена с ленти, флагчета и с уютни кътове за почивка.
Всеки контейнер ще предлага автентични специалитети ексклузивно и само през трите седмици на фестивала, а редица културни активности и малки работилници за обичаи и ритуали, ще добавят стойност на пътешествието. Ще има live музика, която ще те носи на вълните на Карибско море и още редица изненади, заради които е добре да следиш събитието.
Latin America Pop Up Festival ще продължи от 04 до 19 септември, като през цялото това време ще можеш да се наслаждаваш ежедневно на нашата специална декорация и кътове.
Уикендите пък ще са изпълнени с активности и работилници за малки и големи, които е добре да следиш отблизо тук в събитието.

Още събития

Може би ще посетите