Октомври
10 вторник

Международен цирков фестивал "Златен кон" 23

вт, Октомври 10, 2023 - ср, Октомври 11, 2023
Пловдив

Описание

На 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, от 19:00 часа, Зала Колодрум в Пловдив ще се превърне в арена, на която най-изтънчените циркови артисти от цял свят ще се изявят.

Стефани Арт и Голдън Хорс Продъкшън с гордост обявяват турнето на победителите от Международния цирков фестивал „Златен кон“ в България.

Не пропускайте възможността да се потопите в света на цирка и да се насладите на невероятното изкуство на акробатичната трупа „Хишигтен“ от Монголия, както и много други световноизвестни изпълнители – клоуни, дресировачи на кучета, жонгльори, илюзионисти и въздушни акробати. Специалният водещ на този уникален спектакъл ще бъде никой друг, освен Драго Драганов.

Артисти от целия свят, включително Казахстан, Узбекистан, Италия, Виетнам, Кения, Армения, Испания, Монголия, Киргизстан, Швейцария, Азербайджан, Румъния, Италия и България, ще ви покажат невиждани циркови номера, представяни с феноменални умения.

Продължителността на спектакъла е 2 часа и ви гарантира незабравими емоции. Подгответе се за енергия, плам и майсторство, които граничат с магията! Очаквайте рисковани каскади, постижения на граници на човешките възможности, главозамайващи атракции както във въздуха, така и на манежа, сензационни илюзии, световноизвестни клоуни и много други изненади.

Спектакълът е подходящ и за деца и ще започне в 19:00 часа на 10-ти и 11-ти октомври 2023 година. Не пропускайте този шанс да се потопите в магията на цирка!

Още събития

Може би ще посетите