Юни
09 петък

"Midalidare" - рок фест в Долината на виното

пт, Юни 09, 2017 - нд, Юни 11, 2017
село Могилов , Стара Загора

Описание

Туристическа агенция „Яна тур – България“ организира Двудневна екскурзия до Стара Загора на 10-ти и 11-ти юни с посещение на Рок фест в Долината на виното – „Midalidare“. Научете подробности и се запишете за екскурзията ТУК

 

Rock In The Wine Valley ще се проведе в с.Могилово, на територията на Midalidare Estate. Организаторите на Каварна Рок Фест за 2013-2015г. Мидалидаре заедно с Bulgarian Live Music ще срещнат качествената музика и добрите вина. Датите са 9,10 и 11 юни, а „Сред групите ще видим както световно известни, така и банди от България.“, обещава Александър Алексиев – управител на Мидалидаре. Очаква ни една прекрасна среща с класна рок музика, красотата на природата и невероятните винени вкусове на избата.

Закупилите двудневен билет за фестивала ще могат безплатно да се възползват от „Пътят на виното“ – разходка из музея на виното и участие в специални разнообразни атракции. На мястото на събитието ще са обособени места за палатки, кемпери и каравани, а за тези, които предпочитат хотелския уют, могат да нощуват в гр. Стара Загора, където „приятели на фестивала“ ще предложат специални фестивални цени на всеки с двудневен билет. Билетите ще излязат в продажба след обявяване на първата световна група.

vino 0000318928-fbh41-6 готхард

Още събития

Може би ще посетите
чт, Септември 05, 2024
Пловдив