Септември
12 събота

Mish Mash Fest - Autumn edition

сб, Септември 12, 2020 - нд, Септември 13, 2020
Зала за събития „В парка“ - пл. "България" №1 ("Малкото НДК"), Столична

Описание

Есенен, уютен, пъстър и с вкус на спомен от лятото ще бъде първият уикенд на октомври, когато ви каним на новото издание на Mish Mash Fest – Autumn edition.

Отново събираме цветните таланти на най-добрите български дизайнери и творци за нова среща с много красиви неща, които са приготвили специално за вас!

Мястото е познато – Зала за събития „В парка“. Организирали сме всичко така, че да не забравим за сладките приказки между приятели, да си разкажем за плажа и морето, и да погледнем напред с вдъхновение към златната есен.Есенен, уютен, пъстър и с вкус на спомен от лятото ще бъде вторият уикенд на септември, когато ви каним на новото издание на Mish Mash Fest – Autumn edition.

Отново събираме цветните таланти на най-добрите български дизайнери и творци за нова среща с много красиви неща, които са приготвили специално за вас!

На 12-ти и 13-ти септември в парк „Заимов“ от 10 до 19 часа ще бъде много весело и красиво. Очаква ни зареждане с приятни емоции и новости от колекциите на нашите талантливи автори.

А за сладките приказки и още по-приятно настроение сред зеленината на парка ще се насладим на страхотна музика, вкусна храна и разхлаждащи питиета и коктейли.

Входът е свободен, елате и доведете всички свои приятели! Носете само доброто си настроение на този шарен и усмихнат празник на таланта и добрия вкус!

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора