Май
31 Пон

MOVE Week Пловдив

пн, Май 31, 2021 - нд, Юни 06, 2021
Градина Цар Симеон, Пловдив, Пловдив

Описание

MOVE Week Пловдив – Седмица на физическата активност и спорта празнува 10-тото си издание през 2021 година. Пловдив традиционно ще бъде градът с най-богата програма. Като важно е да отбележим че Градът под тепетата е един от първите градове включили се в MOVE Week. До днес, организацията на събитието през 2012 е пример за добра практика, споделяна в повече от 30 страни в Европа и извън нея
Юбилейното издание на събитието MOVE Week Пловдив ще започне в последната седмица на месец май и ще обхване първата седмица на юни – от 31-ви май – 6-ти юни.
В Седмицата на физическата активност и спорта са планирани множество активности и предизвикателства, като програмата ще бъде разделена на делнична и MOVEWeeekend През цялата седмица, пловдивчани ще могат да се включат в различни спортни активности.
От 31 май до 04 юни, всеки следобед ще можете свободно да посетите и изберете различни физически активности. В програмата са планирани бойни изкуства, функционални тренировки и активности за деца, представени от професионални треньори на WOW GYM. Отделно от това по време на седмицата ще дадем тласък на пилотната инициатива от кампанията NowWeMove – European Mile. Ще раздвижим участниците с дистанцията от 1миля (1.6км).
На 6-ти юни, събота, сдружение БГ Бъди активен организира мащабно целодневно, многопластово събитие на Гребна база Пловдив. Програмата му ще включва разнообразни събития: спортни активности и артистични изяви, различни образователни игри и работилници, музика, изяви на танцови формации, събития насочени към деца и младежи.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати