Юни
11 петък

MUSIC DAZE

пт, Юни 11, 2021 - нд, Юни 13, 2021
хълм Бунарджика, Пловдив

Описание

MUSIC DAZE – Първият летен фестивал в България за 2021 година ще се състои на 11, 12 и 13 юни в Пловдив. Това ще е тридневно тържество на музиката, танците и топлите фестивални емоции в небето над града!
MUSIC DAZE качва фестивалното забавление на най-високата точка в града – в пряк и в преносен смисъл. Музиката, танците, приятелството, радостта и светлината ще бъдат над Пловдив през уикенда на 11, 12 и 13 юни! За първи път второто по височина тепе в града – хълм Бунарджика ще е място за тридневен фестивал, който освен с музика, звук и светлина, ще зашемети гостите на събитието с поразяваща гледка към целия град и красивите планини около него.
Music Daze посреща три големи имена от европейската сцена. Ще гледаме ефирните Nouvelle Vague, британската стихия Asian Dub Foundation, денс звездата DJ Burak Yeter и ексклузивното фестивално шоу на Ицо Хазарта и Ъпсурт, красиво допълнени от Мария Драгнева, DJ Cass и балет Нова.
Music Daze очаква и Mе And My Devil, Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo, Krekhaus, Le’ Push, K.Lina и други!
Music Daze пуска в продажба тридневни билети. Ако капацитетите, свързани с Ковид пандемията, позволят, допълнително ще бъдат обявени и еднодневни билети. Деца до 9 години влизат без билет.
Проектът е част от официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

 

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора