Март
28 събота

Outdoor & White Water Fest 2020

сб, Март 28, 2020 - нд, Март 29, 2020
Рафтинг кемп Адвенчър Нет, Кресненско дефиле, р. Струма, Кресна

Описание

Няма информация за отмяна и дали ще се проведе

Outdoor & White Water Fest –фестивал на екстремните спортове и активния отдих, ще се проведе за 4 път в Кресненското дефиле. По време на събитието се открива рафтинг и каяк сезона край бреговете на река  Струма и се отбелязва традиционно началото на пролетта. Събитието се провежда най-често в последния з уикенда на март, а домакин е Център за приключения и рафтинг кемп Адвенчър Нет.

За поредна година водните активности със състезателен елемент ще бъдaт централна част от  фестивалната програма в дневните часове на събитието, а в по-късните часове всички ще могат да се забавляват с DJ парти и музикална сцена. И тази година присъстващите ще имат възможността да се включат в дискусии на актуални теми с уважавани личности от света на екстремните спортове и планината и да станат част от презентации на местни поминъци и обичаи. С изключителната си био продукция ще гостува прочулата се в цяла България Дешка Кротева от разложкото с. Горно Драглище, превърнала родното си място в малка столица на селския туризъм и развиваща старинна технология за приготвяне на местни колбаси.

Наред с настроението и фестивалния дух, Outdoor & White Water Fest има за цел да популяризира туризма, екстремните спортове, активния отдих и местния поминък и продукция  в района пред една широка аудитория като стимулира обмена на спортни и туристически програми между клубове и тур оператори от България и съседни държави.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати