Юли
29 събота

Perelik Eco Jazz Festival 2017

сб, Юли 29, 2017 - сб, Юли 29, 2017
Връх Перелик, Смолян, Смолян

Описание

На 29 – ти юли 2017г. от 20:00ч. на връх Перелик, Смолян ще се проведе „Perelik Eco Jazz Festival”. Събитието ще се организира за 12 – та поредна година, като тази година ще се проведе под патронажа на Н.Пр.Ерик Рубин, посланик на САЩ у нас.

 

EcoJazz2015
Сцената, на която ще стъпят както български, така и чуждестранни музиканти и певци, ще бъде оградена от повече от 4000 бали слама. Целта е интериорът да провокира желание у посетителите за водене на здравословен начин на живот в близост до природата.

Perelik-jazz-fest-1
Артистите на фестивала ще поднесат на публиката интересни възстановки на известни родопски народни песни, както и своя музика, а първи на сцената ще се качат австрийската група “Kids N Cats”.
По – рано през деня организаторите и партньорите от „Екстрем спорт” ще изградят работилница по сгъване на палатки, а желаещите ще могат да участват в томбола за награди, придоставени от магазина за спорт и почивка на открито.

Освен на уникална по себе си музика, посетителите ще имат честта да се насладят и на майсторските умения на шеф Huyng Soo Yim – специалист по корейска и източна кухня. Входът за всички е свободен!00Perelik_-July_Jazz_Smolyan

За fest-bg.com: Николета Чапанова

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София