Септември
06 сряда

Plovdiv Beer Fest - "Melodies and Arts of Nations"

ср, Септември 06, 2017 - нд, Октомври 01, 2017
Младежки хълм, гр.Пловдив

Описание

Plovdiv Beer Fest е ново поколение фестивал, който ще представи културата на различните народи и как те произвеждат пиво. Организатор на събитието са Инкубатор – първият по рода си творчески комплекс, намиращ се в кв.Капана, заедно с 10 посолства. Комплексът е на площ 1500кв.м. и представлява оборудвани творчески пространства за творци, занимаващи се с дизайн, мода, приложни, дигитални и визуални изкуства, архитектура.

В рамките на 4 поредни уикенда ще бъдат посветени на пенливите питиета, като всеки ден програмата ще е фокусирана върху определена страна и ще участват нейни артисти, музиканти и кулинари. Пловдив ще посрещне хиляди артисти и гости от чужбина, а публиката ще има възможност да опита пиво с типичните за него разядки и поднесено по традиционен за страната начин.

Специален фестивален форум ще събере всички посетители заедно, а тематични фотоизложби ще разкрият кулинарни богатства и бирени традиции. В рамките на фестивала ще бъдат представени много местни производства, световно известни марки и лимитирани серии. Ще бъде изграден и Бир Шоп, където истинските ценители ще могат да избират между 1000 различни марки от цял свят.

Това е първото издание на Plovdiv Beer Fest и акцентът са културните послания на различните държави, в една страна, на една сцена, като една световна общност.

За повече информация следете събитието във Facebook

index

mghcmhg

images

 

 

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София