Септември
06 сряда

Plovdiv Beer Fest - "Melodies and Arts of Nations"

ср, Септември 06, 2017 - нд, Октомври 01, 2017
Младежки хълм, гр.Пловдив

Описание

Plovdiv Beer Fest е ново поколение фестивал, който ще представи културата на различните народи и как те произвеждат пиво. Организатор на събитието са Инкубатор – първият по рода си творчески комплекс, намиращ се в кв.Капана, заедно с 10 посолства. Комплексът е на площ 1500кв.м. и представлява оборудвани творчески пространства за творци, занимаващи се с дизайн, мода, приложни, дигитални и визуални изкуства, архитектура.

В рамките на 4 поредни уикенда ще бъдат посветени на пенливите питиета, като всеки ден програмата ще е фокусирана върху определена страна и ще участват нейни артисти, музиканти и кулинари. Пловдив ще посрещне хиляди артисти и гости от чужбина, а публиката ще има възможност да опита пиво с типичните за него разядки и поднесено по традиционен за страната начин.

Специален фестивален форум ще събере всички посетители заедно, а тематични фотоизложби ще разкрият кулинарни богатства и бирени традиции. В рамките на фестивала ще бъдат представени много местни производства, световно известни марки и лимитирани серии. Ще бъде изграден и Бир Шоп, където истинските ценители ще могат да избират между 1000 различни марки от цял свят.

Това е първото издание на Plovdiv Beer Fest и акцентът са културните послания на различните държави, в една страна, на една сцена, като една световна общност.

За повече информация следете събитието във Facebook

index

mghcmhg

images

 

 

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати