Август
31 Пон

September Sun RockFest, Добрич

пн, Август 31, 2020 -
Скейт-парк "Св. Георги", Добрич, Добрич

Описание

За втора година музикалният фестивал ще се проведе в района на Скейт парка на Добрич. Много рок и метъл ще звучи от сцената. Легендите на българския пънк „Контрол“ ще са вторият хедлайнер на рок фестивала. Бандата ще има честта да закрие двудневния фестивал.
Група „Контрол“ е сред пионерите на българския пънк, като има над 30-годишна история. Създадена е още в края на 80-те в София, като през 1988 г. записва първия си албум. Най-големите хитове на „Контрол“, като „Най-щастливият ден“ и „Леле, како“, излизат през 90-те и нареждат групата сред най-популярните в страната.

Програмата за втората вечер  включва още пловдивската група “Steelers”, бургаската „Стокхолм“ и ска-кор и пънк-рок бандата от Варна „Пица“. Към тях се присъедява още един участник, който ще бъде избран на националния фестивал на ученическите рок групи, който ще се проведе в края на месеца в нашия град и е организиран от Народно читалище „Добрич – 2017“.

Програма

Първата вечер на „September Sun” пък ще чуем последователно групите „Affection“, „Sevi”, „Drive Your Life“, „Last Hope” и „Валяк“.
Втора вечер – Steelers, Seconday, Stokholm, Pizzza, КОНТРОЛ.

Начало 17:30ч

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора