Август
19 петък

Smol Lake Fest

пт, Август 19, 2016 - нд, Август 21, 2016
Смолянски езера , Смолян

Описание

На 19 и 20 aвгуст в района на Смолянски езера ще се проведе първото издание на музикално-театралния фестивал Smol Lake Fest. Проявата се организира по инициатива на малка група от близки хора, подкрепяни от Община Смолян, областна администрация и фондация „А.Г.-АРТ ПРОЕКТ”, които целят да помогнат на Родопския Драматичен Театър, като важно културно средище за региона.

„Създадохме Smol Lake Fest с надеждата, че заедно ще поставим основата на динамична общност, която не само ще е полезна за театъра, но и за региона като цяло. Искаме да създадем атмосфера, която да стимулира жизнена и натурална връзка между артисти и зрители, като насърчи комуникацията и обмяната на идеи. По този начин искаме да покажем, че културата и изкуството не са нещо фиктивно или далечно, присъщо само на малцина, а представляват жива тъкан, която се подхранва от всички нас” – казват организаторите.

По време на феста ще има кулинарно изложение, разнообразни игри и атракции. Артистите от Родопски Драматичен Театър ще участват с разнообразна програма от театрални актове и импровизации, с които ще забавляват публиката през деня, а нощите ще бъдат запълнени от концерти и DJ сетове с етно, реге, рок и дръм и басс звучене. На сцената ще се изредят Булгара, BALKANSKY DJ Set, Обратен ефект, H.M.S.U. , Kottarashky & The Rain Dogs, Mерудия и още много други.

За удобството на всички гости фестът ще предлага места, на които ще се провеждат музикалната и театралната част; зона за къмпинг; паркинг; зони за релакс и зона с храни и напитки.

SmolLakeFest се радва на богата подкрепа от страна на много артисти, сред които Христо Мутафчиев, Радина Думанян, Христо Гърбов, Мария Сапунджиева, Станимир Гъмов, Герасим Георгиев – Геро и други.

Билети могат да бъдат закупени от тук.

42027_374_0000011818_w663  smol-lake-fest3

Още събития

Може би ще посетите