Септември
09 сряда

Sofia Fashion Week Есен-Зима 2020/21

ср, Септември 09, 2020 - пт, Септември 11, 2020
София, хотел Маринела, София

Описание

Модата побеждава всичко

Sofia Fashion Week с ексклузивно издание от 9 до 11 септември

В трудните времена за модния бранш след пандемията от COVID-19 по света, Sofia Fashion Week се завръща с ексклузивно издание през септември.

Предвид ситуацията организаторите са се подготвили с два варианта за Софийската модна седмица.
При добро развитие на ситуацията с COVID-19, почитателите на модата ще могат да се насладят на три вечери под открито небе в двора на зала EFE Hotel Marinela, а залата ще e превърната в голям и просторен бекстейдж, точно по световни стандарти. Камерите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV и фотоапаратите на ХАЙЛАЙФ ще бъдат на червения килим, за да вземат горещи интервюта от всички дизайнери, модели, гримьори, фризьори и гости на събитието.

Предвид съображенията за комфорт и сигурност, Sofia Fashion Week есен-зима 2020/21 ще бъде ексклузивно за гости и медии, а всички останали фенове ще могат да го гледат онлайн стрийм в реално време в ефира на Code Fashion TV, в официалния YouTube канал и социални мрежи на събитието.
Ще има символичен онлайн билет, като приходите от него ще бъдат изцяло дарени за кауза, а именно финансова помощ на български студент за реализиране на собствена колекция за пролетното издание на Sofia Fashion Week.

Организацията и сценографията ще са съобразени с всички мерки за безопасност на дизайнерите, моделите и гостите. При кризисният вариант на Sofia Fashion Week AW 2020/21, при повторен пик на болестта и нов lockdown на страната, организаторите от Code Fashion TV ще превърнат Sofia Fashion Week в дигитална седмица на модата, по модела на световните. Ревютата ще бъдат заснети при най-строги мерки за сигурност и хигиена, и излъчвани по Code Fashion TV, в социалните мрежи и онлайн каналите на българската модна телевизия.

В момент на световна криза във всички сфери на бизнеса, модата също преживява своя спад. Именно сега е моментът всички почитатели на модната индустрия да се обединят за едно по-добро бъдеще на света на изкуството, от което всички имаме остра нужда в тези трудни времена.

 

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати