Sofia Fashion Week – Пролет/ Лято 2020 – отлага се

2020Неопределена през
Септември
София, хотел Маринела (карта)
ВХОД
СВОБОДЕН

Sofia Fashion Week отлага юбилейното си издание за есента

Организаторите от Code Fashion TV и дългогодишните домакини от хотел Marinela Sofia взеха решение пролетно-лятното издание на Sofia Fashion Week да бъде отменено, предвид нарастващите случаи на коронавирус в Европа

Познатата локация – зала EFE на хотел Маринела, ще се преобрази до неузнаваемост за 10-ти пореден път, за да бъде домакин на над 6000 любители на модата, български дизайнери и марки и брандове от цял свят. Само паркирате колата си и веднага стъпвате на червен килим, за да покажете своя тематичен стайлинг за вечерта. В годините локацията на модното събитие доказа, че отговаря на световните стандарти за това, защото всичко в х-л Маринела е град в града и на гостите не им се налага да се лутат в паркинги, да чакат достъп или да използват асансьори, а веднага от своя автомобил се озовават на червения килим, снимани от фотографи с чаша шампанско в ръка.

С все по-иновативен кетлоук, този път V-образен и впечатляваща декорация, Sofia Fashion Week събира за 4 тематични вечери модния елит от страната и света. Заради своя първи юбилей 10-то издание на модната седмица ще поднесе много незабравими емоции на своите гости.

Изключително международно присъствие ще изненада гостите, като се очакват десетки имена от цял свят.

 

Подобни събития
Разгледайте