Септември
23 събота

Sofia Fun Fest 2017 / “Back to Out-of-School”

сб, Септември 23, 2017 - нд, Септември 24, 2017
Sofia Ring Mall, гр.София, ул."Околовръстен път" 214, Столична

Описание

На 23-ти и 24-ти септември в Sofia Ring Mall ще се проведе третото поредно издание на фестивала Sofia Fun Fest 2017 “Back to Out-of-School”. Фестивалът съчетава полезното с приятното под формата на разнообразни работилници.

Ще има и възможност за различни спортни занимания на затворения VIP паркинг на мола. Всеки от участниците може да види отблизо различни видове спортни дейности, както и различни форми на приложното, изобразителното, танцовото, вокалното и театралното изкуство. Тази година арт работилниците за деца ще са значително повече. Най-малките посетители ще могат да се запознаят с различни стилове в приложното изкуство, да участват в пленери, уроци по тенис, стрийтхокей, футбол, спортна гимнастика, а ще могат да са част от демонстрации на бойни изкуства и МТВ. Новост ще са и школите за екстремни спортове, демонстрации на авиомоделизъм, роботика, забавления с велосипеди и много други нестандартни спортове

Както всяка година, и тази фестивалът ще има социална ангажираност. Изданието е подкрепено от Софийската организация на Българският Червен Кръст и БМЧК, а събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на Сектор за костно-мозъчна трансплантация към Клиника по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ“ ЕАД.  Поводът е навършването на 20 години костно-мозъчни трансплантации в България.

Повече информация за Sofia Fun Fest 2017 ще откриете ТУК

Следете и събитието във Facebook

sofia_fun_fest_map

sofia-fun-fest-

sofia-fun-fest_

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати