Септември
15 петък

Sofia Spark Fest | Градът е на всички!

пт, Септември 15, 2017 - нд, Септември 17, 2017
Южен парк, гр.София, Столична

Описание

Oт 15-ти до 17-ти септември ще се проведе в Южния парк първият безплатен фестивал на София – SOFIA SPARK FEST. Идеята на тридневния фестивал е да покаже важните теми за града и жителите му /спорт, култура и образование/, като акцентира върху личностното израстване и грижата за останалите. SOFIA SPARK FEST ще се проведе на открита сцена с целодневни активности за всеки член от семейството, вечерите ще са изпълнени с музика

Фестивалът ще се проведе под мотото „Градът е на всички“. Организира се под патронажа на Столична Община и с медийното партньорство на bTV Media Group, webcafe.bg, chronicle.bg, BSS Media Group. Ментори и водещи ще са Митко Павлов и Йоанна Драгнева.

Първият фестивален ден – 15-ти септември ще е посветен на образованието, а вечерта на сцената ще се качат Поли Генова и звездите от „Гласът на България“. Следващият ден – 16-ти септември е запазен за спорта и активният начин на живот. Този ден ще приключи с концерт на дамското мега трио Белослава, Миленита и Рут. 17-ти септември, Денят на София, ще е посветен на културата и изкуството, а вечерта ще завърши с изпълнения на Мария Илиева. В рамките на фестивала ще видите още десетки звезди, творци, обществени личности и спортисти.

SOFIA SPARK FEST е посветен на хората, живеещи в столицата, хората, които я правят пъстра, жива и искряща.

Повече информация за SOFIA SPARK FEST ще откриете ТУК

Следете и събитието във Facebook

sofia_spark_fest_map

sofia_spark_fest_ladies

maria_ilieva

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София