Юли
16 петък

Sofia Summer Fest - летният фестивал на София

пт, Юли 16, 2021 - чт, Септември 30, 2021
София, Южен парк II

Описание

След успешния старт през изминалата година това лято предстои второто издание на Sofia Summer Fest – летният фестивал на София, който отново ще се проведе в Южен парк II, зад музея „Земята и хората“. Тазгодишното издание ще бъде открито на 16 юли и ще продължи до 30 септември с богата артистична програма.

Основната цел на организаторите тази година е да предложат нещо различно – за аудиторията и артистите.

Фестивалът ще бъде открит на 16 юли с концерт на Миро, който ще представи новия си албум. До края на месец юли зрителите ще могат да видят концерти на Филип Кутев,Остава, Керана и космонавтите, Жлъч, Григовор и Гена, Иво Димчев с филхармония Враца и Графа, който ще празнува своя рожден ден на сцената на Sofia Summer Fest. Театралните постановки – „Горката Франция“,“Терапевти“, „Отчаяни съпрузи“ и „Поетите, както и хитовия филм „Голата истина за група Жигули“, след който ще има ексклузивен концерт. За децата пък ще бъдат показани представленията на театър „Възраждане“ -„Въздушната принцеса“ и „Червената шапчица“.

През следващите месеци зрителите ще могат да видят още спектакъла на Александра Сърчаджиева писан специално за нея от Яна Борисова, фестивалът на Найо Тицин за документално кино „Мастър оф Арт“, концерт на Софийски Солисти с гост Виктор Чучков, фестивалът на Васко Кръпката, посветен на Георги Минчев – „Цвете за Гошо“, концерт на Белослава, концерт на Максим Ешкенази, филми от програмата на София Филм Фести много други. Билети за събитията ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Eventim.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Още събития

Може би ще посетите
нд, Юни 23, 2024
Банско