Август
07 петък

SPICE Music Festival 2020

пт, Август 07, 2020 - нд, Август 09, 2020
Пристанище Бургас, Бургас

Описание

Община Бургас подготвя за втора поредна година фестивалът, който ще доведе в България най-големите музикални звезди от 90-те! Фестивалната зона ще бъде Пристанище Бургас и в нея ще можете буквално да се пренесете в духа на 90-те. Освен музикалната сцена в нея ще бъдат разположени зони за храна и напитки, места за забавления – и всичко това на метри от морето!

Вече са ясни и основните 17 артисти, които ще пристигнат в Бургас за SPICE Music Festival 2020! Това са C+C Music Factory и Sonique, които през изминалото лято не успяха да дойдат в Бургас, но този път обещават да не пропуснат грандиозното шоу. През лятото на 2020 г ще видим още мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, а за първи път на фестивална сцена в България ще видим Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който ще изпълни хита си “I like to move it”, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo”и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената.

Bomfunk MC’s са голямата изненада в програмата на SPICE Music festival 2020. Финландската хип-хоп група се събра отново през 2018 след 13-годишно музикално затишие и вече са готови с нови парчета и чисто нов римейк клип на най-големия си хит Freestyler. С едночасов концерт и група на живо в програмата на SPICE Music festival 2020 ще се включат и британците Kosheen, които след появата си в края на 90-те превзеха музикалните чартове с неповторими хитове като Catch, Hide U и др.

Какво е парти на 90-те без любимецът на българската публика Nana? Няма нужда да си го представяте, защото и той пристига в Бургас, за да вдигне градуса на купона с хитовете Lonely, Remember the time, He’s Comin’ и др.

Холандската евроденс формация Vengaboys, без чиито хитове не минаваше нито едно парти на 90-те, също ще озвучат бургаския залив с хитовете си – Boom, Boom, Boom, Boom!!, We like to Party, Shalala lala. Още една емблема от 90-те – Double You – са последното ново име, което организаторите обявяват на този етап. Начело с Уилям Нерейн, ще ни изпеят незабравимите „Please don’t go”, „Run to me” и др.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите